Diensten

Camerabeveiliging

Wilt u meer informatie over een maatwerk camerasysteem: neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over de mogelijkheden bij u thuis, op uw werk, of – bij collectieve beveiliging: op het bedrijventerrein. Ook kunne belangstellenden hier een vrijblijvende offerte aanvragen, afgestemd op de situatie. Daarna nemen wij snel contact met op, om de wensen te bespreken.

Software & Advies

Bedrijfssoftware en bijbehorend advies. Dat zijn de pijlers waar SilCom op drijft. SilCom is de schakel tussen techneut en eindgebruiker. Wij zijn niet aan een merk of partij gebonden. Dus zijn we onafhankelijk in advies. Daarmee helpen wij u aan software, die het best werkt in uw situatie. Ook verzorgen wij een bedrijfsscan, onmisbaar voor het bedrijf. Belangstelling: neem contact op.

IT Beheer

Op zoek naar een systeembeheerder die met u mee denkt en graag de handen in één slaat met partners uit achterhoek en omstreken. Of bent u gewoon nieuwsgierig of wij uw onderneming wat extra’s kunnen bieden, neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Webontwikkeling

SilCom levert gloednieuwe websites. Maatwerk voor elk bedrijf. Met alle gewenste en beschikbare onderdelen. Met of zonder webshop. Klantvriendelijk: tekstuele aanpassingen eenvoudig toepasbaar. Foutloos schrijven niet het grootste talent? SilCom beschikt over een eigen tekstschrijver.