Zoekt u een bedrijf dat staat voor gebruiksgemak, vakkundig onderhoud, passend advies voor uw onderneming en dat ook nog betaalbaar. Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Wij verzorgen o.a.;

Computer en netwerkbeheer

Wij zijn het adres om uw netwerk netwerk te onderhouden en waar nodig uit te breiden. Indien gewenst voeren wij periodieke controle’s uit om te kijken of uw systeem nog voldoet aan alle eisen. Wij streven er naar om u bij storing direct van dienst te kunnen zijn. 

 

 

Cloud E-mailing

Met onze maildienst kunt u uw e-mail, contactpersonen en agenda vanaf iedere locatie beheren. Synchronisatie met zowel tablets, telefoons en laptops. Dit betekent nooit geen mails meer dubbel hoeven openen, geen contacten meer op ieder apparaat individueel toevoegen.

Cloud E-mailing

 

 

Boekhoud en facturatiesoftware

Wij helpen u met onze partners aan een passend boekhoudpakket met onder andere de mogelijkheid om digitaal te factureren, offerte’s maken, bankieren, artikelbeheer en BTW aangifte.
Boekhouding

 

Automatische back-ups 

In opgeslagen bestanden zit vaak veel tijd en dus geld. Men staat er vaak niet bij stil dat deze bestanden in een flits verloren kunnen gaan. Data herstel kost al gauw duizenden euro’s. Dus onder het motto ”Voorkomen is goedkoper dan genezen”  configureren wij uw systeem zo dat er automatische back-ups worden gemaakt op een externe harde schijf of NAS. 

 

VoIP Telefonie

Als ondernemer wil je goed bereikbaar zijn voor je klanten en andere zakelijke relaties. Hiervoor is een betrouwbaar telefoonsysteem een must. Dat begrijpen wij bij SILVoIP maar al te goed. Daarom kun je bij ons terecht voor VoIP. Een snelle, betrouwbare manier van bellen via Internet. SILVoIP biedt VoIP voor het MKB en voor eenmanszkaen. Of je nu zelfstandige bent of 50 werknemers in dienst hebt, wij bieden VoIP aan toegesneden op jouw bedrijf. Bellen via het Internet is snel, betrouwbaar en vaak veel voordeliger dan bellen via een ISDN lijn. Ga voor info naar https://silvoip.nl